Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


mass yg sgt comel specky tayang cuppies saya..hehehe
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
mass sgt comel specky



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 15-Jun-2009 06:49
sungguh lama tak update..huhuhu
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..
beribu kemaafanyer dah lama tak update fp ni..ramai jugak yg tanya mia dah tutup kedai ke?hehehe..anyway tak tutup pun,, bisnes tetap berjalan tapi malas nk update dan takde masa..ehhehe..anyway sepanjang beberapa bulan ni banyak jugak la tempahan..terpaksa ditolak la..dipass-pass pada kawan-kawan lain but ada jugak tak sampai hati bila saudara mara dan kawan2 yang request nakkan cuppies dan juga muffins..anyway thanks to semua yang still menyokong saya dari belakang mahupun depan..hahaha..( ayat ntah pape ni LOL ) ..dan thanks banyak2 to my husband yang terlalu baik terus menyokong sambil tolong2 saya buat muffins untuk kenduri kawen saudara mara dan juga kawan-kawan di tengah2 malam sehinggakan sakit-sakit pinggang..huhuhu..dan tak lupa juga kepada family, ma abah dan siblings serta ipar2, mentua yang x jemu2 menolong dan memberi sokongan padu..ceewaaah... ( macam bagi ucapan Pelakon Paling Popular je! hahaha :crazy: ) apa-apapun beban kerja semakin bertambah sekarang dan apa yang penting, hidup kena cool je..kkikikikiki :-D so meh kita layan gambar2 cuppies kat bawah ni yer :

dan kalau nk view gambar-gambar..visitlah kat flickr saya ni yer..
http://flickr.com/photos/mrshimkerosene(gambar variety of cakes, cuppies, muffins and cookies)

cuppies mass sempena blognya http://www.moosoozoo.com/2009/05/moosoozoo-dah-setahun.html(MooSooZoo)yang dah genap setahun


saksikan mas yang menayangkan cuppies sambil posing maut.. Happy 1st Anniversary to Mass's blog


yummy yummy vanilla moist cupcakes with strawberry filling

yang kat bawah ni pulak hantaran set untuk cousin http://surihafiz.fotopages.com(sis suri) sweet kan..hehheehe..sis suri nak simple saje soft pink and she loike so much! :-D enjoice!!


sweet cupcakesc hantaran set theme soft pink and strawberry to sis suri's cousin

© Pidgin Technologies Ltd. 2016